Jeg hjælper virksomheder med at skabe websites og tjenester der virker på mobiltelefoner

Jeg er specialist i User Experience og informationsarkitektur på den mobile platform. Jeg hjælper virksomheder med at blive konkrete på mobilområdet ud fra 3 simple principper: → Fokusér på brugerens kontekst, → Tænk funktionalitet før design og → Keep it simple. Jeg formulerer og udvikler koncepter som tager højde for mulighederne og begrænsningerne, fra research til koncept, test, prototype og implementering.

Gode mobile tjenester tager udgangspunkt i virksomhedens kommercielle vision, men konkretiseret i simple, veldefinerede funktioner, som ligner dem brugerne er vant til i forvejen fra deres telefon – og som giver mening på rette tid og sted. Brug mig på dit mobilprojekt til:

  • udvikling af og sparring på strategi
  • specifikation, informationsarkitektur og test på konkrete projekter
  • konstruktion af prototyper
  • hjælp til implementering med teknikleverandører
  • review af eksisterende mobilprojekter
  • uddannelse

Book mig

20% af danskerne bruger i dag mobiltelefonen til at gå på nettet med, og telefonerne kan mere og mere. Der er store muligheder for at give brugerne tjenester, som kan betyde en afgørende forskel i deres hverdag. Men den mobile brugssituation er vidt forskellig fra desktopsituationen. Din bruger venter måske på bussen og har ét minut tilovers. Hvad kan du tilbyde hende? Udviklingen på det mobile web går så hurtigt, at du selv skal opdyrke svaret på dét spørgsmål. Mobil handler om at lytte til dine brugere og turde tro på, hvad du hører. Via målgrupperesearch, idéworkshops og taskanalyser hjælper jeg med at formulere og validere dit koncept.

På desktoppen har vi i dag en lille håndfuld browsere, som har nogenlunde samme niveau af understøttelse for webstandarder. I det mobile landskab findes der hundrede- eller måske tusindvis af forskellige browservarianter. De nyeste er bedre end de bedste desktopversioner, mens de ældste knap nok kan sætte en streg under et link. Du kan ikke understøtte dem alle lige godt, og dit site kommer ikke til at se ens ud i dem alle sammen. Jeg hjælper med at lave en devicestrategi som sikrer, at din målgruppe får den bedst mulige oplevelse, og at resten af brugerne ser fallbackversioner, der giver mening.

Dine brugere vil anvende dit mobilsite eller -produkt hver dag til at udføre opgaver, som giver mening for dem på lige præcis det rette tidspunkt og sted. Du kan hjælpe dem på vej – og sørge for at de vender tilbage gang på gang – hvis du giver dem en oplevelse som de er vant til i forvejen, og som ikke kræver kendskab til dit brand. Jeg hjælper dig med at skabe korte, handlingsorienterede flows, at bruge generisk navngivning i taksonomi og navigation, og at efterligne de interaktionsmodeller, brugerne kender i forvejen fra deres telefons menusystem.

Jeg har arbejdet med web og mobil siden 1999 for kunder som 3F og TDC. Et mobilprojekt tager udgangspunkt i de produkter og tjenester, du allerede tilbyder dine kunder og brugere i andre kanaler, men kræver som regel ‘indkogning’ indtil konceptet står enkelt og brugbart på den mobile platform. Jeg arbejder sammen med de bedste mobildesignere og -udviklere i Danmark for at løse den opgave. Kontakt mig på +45 40 33 41 55 eller jeppe@jeppekruse.com for at høre mere.